Onafhankelijk, objectief CRM advies

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in selectie van de juiste automatiseringspakketten voor bedrijven in het MKB-segment. Applicaties die de commerciële processen in kantoorachtige omgevingen optimaal faciliteren. Het aanbod op dat terrein is enorm. Wij kunnen u moeiteloos duizenden verschillende pakketten noemen, waarvan er minstens honderden claimen dat zij uw processen adequaat ondersteunen.

Hoe kiest u nu de juiste oplossing? Door anders te kijken naar automatisering. In principe is de computer of de telefoon maar een middel om uw werk te kunnen doen. Het is dus veel belangrijker om een duidelijk doel, een strategie voor ogen te hebben wat u met uw onderneming wilt bereiken.

CRM Support beschikt over ruim 25 jaar kennis en ervaring om u adequaat te adviseren én te ondersteunen. Wij verkopen geen producten. Bij ons staat altijd voorop dat er bij u een pakket met een gunstige prijs/kwaliteits-verhouding wordt geïmplementeerd. Een pakket dat precies doet wat u wilt dat het doet! Bij ons krijgt u niet wat u vraagt, maar wat het beste bij u past.

Meer weten? Bel 040-2960327 of stuur ons een mail