Klanten

Wie kunnen het u beter vertellen dat onze aanpak en visie werkt dan enkele van onze klanten.

Vooruitkijken en meedenken om up-to-date te blijven

‘We hebben jarenlang met grotere automatiseringsbedrijven gewerkt. Meestal krijg je dan te maken met dure en complexe oplossingen waarvan je slechts een deel gebruikt. Op een gegeven moment was de maat vol. IT Support heeft goed geluisterd en kwam met een advies dat aansloot op ons budget. We zijn nog steeds tevreden over de gekozen oplossingen.

Voor het Isah ERP-pakket heeft de PBS Groep een IT’er in dienst. Belangrijk is dat we daarvoor de kennis is huis houden. IT Support zorgt ervoor dat de kantoorautomatisering soepel en vlekkeloos draait en blijft draaien. Bij calamiteiten kan ik Henry bij wijze van spreken 24 uur per dag bellen. Lukt het niet om het probleem online op te lossen, dan springt hij direct in de auto.

Vooral de proactieve en preventieve aanpak van IT Support spreekt me aan. Regelmatig plant Henry een bezoek om alle systemen onder de loep te nemen.

IT Support kijkt vooruit en denkt met ons mee. En zorgt er zo voor dat onze systemen up-to-date blijven.’

Frank Veelenturf
Technisch directeur PBS Groep | fabrikant van zonweringen

IT-support helpt om de juiste keuze in hardware en software te maken

‘Als organisatie stonden we op het punt om te investeren in nieuwe software en hardware. Met onze beperkte kennis van IT hebben we eerst omschreven wat onze behoefte was.

Bij twee potentiële leveranciers vroegen we vervolgens een offerte aan. Het is voor een leek lastig om zo’n offerte goed te beoordelen. Daarom hebben we IT Support als deskundige ingeschakeld. Henry Knoop heeft beide voorstellen kritisch tegen het licht gehouden en op detail met elkaar vergeleken. Vanuit zijn eigen visie op bedrijfsautomatisering heeft hij daar nog enkele kanttekeningen bij geplaatst. Zijn bevindingen vormden de leidraad voor een bijgestelde offerte. Dankzij de praktische inzichten en begrijpelijke uitleg van Henry was het veel eenvoudiger om de aangepaste voorstellen met elkaar te vergelijken op verschillen en overeenkomsten. Uiteindelijk heeft hij ons heel goed geholpen om de juiste keuze maken. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor.’

Alex Dankers
Kwaliteitsmanager | Roosen Industries

IT Support regelt automatisering tot in detail. Dat is een geruststellende gedachte

‘Stomerij.nl is volledig afhankelijk van een professionele automatisering. Daarom stellen we bewust hoge eisen aan onze IT-leverancier. De koppeling tussen onze machines en het netwerk luistert heel erg nauw. Als bijvoorbeeld onze volledig geautomatiseerde sorteermachine uitvalt, dan hebben we een serieus probleem: de werkzaamheden liggen dan stil. Ik weet heel goed wat ik van automatisering verwacht, ik heb alleen niet de kennis in huis om de gewenste oplossingen te realiseren. Daarom verzorgt IT Support al 13 jaar het complete netwerkonderhoud. Van het aansluiten van nieuwe apparatuur tot en met het oplossen van storingen: Henry en zijn compagnon regelen alles tot in detail. Voor Stomerij.nl is dat een geruststellende gedachte.’

Frans van de Kerkhof
Directeur en eigenaar Stomerij.nl

Vereenvoudiging van het systeem bespaarde ons tijd, geld en energie

‘Als administrateur heb ik uiteraard verstand het opstellen en controleren van de administraties van onze klanten. Daarnaast beschik ik uit interesse over een meer dan gemiddelde basiskennis van IT. Het is dus een logische keuze dat ik cijfers en berekeningen combineer met bits en bytes. Alleen als ik er niet uitkom of als er storingen zijn, neem ik contact op met IT Support. Dat functioneert prima, zeker omdat het fundament goed is. Enkele jaren geleden heeft Henry onze IT uitgebreid onder de loep genomen. Op basis van zijn analyse hebben we het systeem vereenvoudigd en zo tijd, geld en energie bespaard. Een upgrade van het systeem was zelfs niet nodig. Sindsdien schakelen we IT Support vooral in voor ondersteuning en advies bij specifieke vragen. Ik waardeer de snelheid en daadkracht waarmee IT Support die vragen beantwoordt. Die is zakelijk, oplossingsgericht en altijd met een twist.”

René Swinkels
Administrateur en systeembeheerder Swinkels administraties